Herbaty ziołowe, szczególnie te przeznaczone do celów leczniczych, stosuje się już od wieków.

Czytaj więcej...

Letnia obfitość ziół i kwiatów jest niestety krótkotrwała. Przełom lata i jesieni to najlepszy czas na przygotowanie warzyw i ziół tak, aby przetrwały kilka miesięcy i można było je wykorzystać zimą.

Czytaj więcej...

Mniszek, mlecz, lwi ząb, albo dmuchawiec... Jest jedną z najbardziej rozpoznawalnych roślin na łąkach, polanach i w sadach.

Czytaj więcej...

Jeżówka purpurowa (Echinacea purpurea) to wieloletnia roślina, której ojczyzną jest Ameryka Północna.

Czytaj więcej...

Niedawno moi znajomi, fascynaci ogródków, poczęstowali mnie czarnymi owocami. Owoce wyglądające jak jeżyny, miały przyjemną konsystencję i słodko-kwaśny smak. Rozpływały się w ustach a palce już po chwili przypominały kilkugodzinne zbieranie jagód w lesie.

Czytaj więcej...
  • Prev
  • Współpraca
Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Olive Sienna Teal Dark_blue
Background Color
Text Color
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction
Scroll to top

Strona korzysta z plików cookies w celu lepszej relizacji usługi zgodnie z Polityką Plików Cookies. Korzystając ze strony zgadzasz się na ich wykorzystywanie. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj naszą politykę prywatności.

Kliknij OK aby zamknąć popup