
Lniane chipsy paprykowe
< 1 minut czytania Chipsy to zmora dietetyków i jednocześnie miłość… zwykłych ludzi… Chrupie się je cudownie, smak mają intensywny, cenę przystępną, no i… te reklamy… Czy jest ktoś nie znający
Strona główna Kuchnia Obiady Przystawki
< 1 minut czytania Chipsy to zmora dietetyków i jednocześnie miłość… zwykłych ludzi… Chrupie się je cudownie, smak mają intensywny, cenę przystępną, no i… te reklamy… Czy jest ktoś nie znający
< 1 minut czytania Jesień to oczywiście czas na grzybobranie. Dla tych, którzy się nie wybiorą po leśne grzyby proponujemy „pieczarkowe zapiekanki”. Grzyby są dobrym źródłem białka, błonnika, selenu,
< 1 minut czytania Nadzienie do pierogów raczej zaskakujące i oczywiście nie typowe, ale warte trudu zawijania każdego pierożka. Wzorowałm na przepisie specialisty od żywienia, Romana P. i muszę
< 1 minut czytania Musztarda jest produktem, który znajdziemy w każdym sklepie. Taka nasza kuchnia. Jednak dobra musztarda bez octu spirytusowego, cukru, barwników i innych cudów, jest towarem deficytowym.
< 1 minut czytania Tego przepisu na parmezan jeszcze nie znacie i nie znajdziecie go na wegańskich blogach. Zerknijcie na skład a zobaczycie, że nie użyłam w nim orzechów,
< 1 minut czytania Tak podsumował efektywność diety wegańskiej w leczeniu chorób przewlekłych dr Colin Cambell, autor ksiazki „The China Study”.„Nic z tego, co oferuje medycyna, nawet w przybliżeniu