
Gofry jaglane z kaki
< 1 minut czytania Hurma, hebanek, hebanowiec, persymona, sharon, szaron, szarona – brzmi znajomo? Miejscami, prawda? Wiele lat temu dostałam korkowe podstawki pod kubki z pięknymi rysunkami owoców. Jeden
Strona główna Kuchnia Śniadania i kolacje
< 1 minut czytania Hurma, hebanek, hebanowiec, persymona, sharon, szaron, szarona – brzmi znajomo? Miejscami, prawda? Wiele lat temu dostałam korkowe podstawki pod kubki z pięknymi rysunkami owoców. Jeden
< 1 minut czytania Jak przemycić dzieciom (i nie tylko) warzywa? Np. taką marchewkę… Na pewno słyszeliście już o cieście marchewkowym ale czy już próbowaliście zrobić marchewkowe muesli? Moje
< 1 minut czytania Granola domowej roboty krucha, smaczna, pełna witamin, soli mineralnych, błonnika oraz zawierająca pełnowartościowe białko. Łatwa w wykonaniu, idealna na dobry początek nowego dnia. Pożywne śniadanie
< 1 minut czytania Lody szpinakowe…? Właśnie tak, warto spróbować i dać szansę nowym, nietypowym składnikom. Szpniak spisał się znakomomicie. Przekonajcie się sami. źródło:http://zdrowienatalerzu.pl/index.php/lody-szpinakowe/
< 1 minut czytania Spośród wszystkich zbóż owies może być regularnie spożywany na surowo ponieważ zawiera zdrowy tłuszcz i unikalny błonnik. Surowa owsianka to ulubiona potrawa górali z Karpat,
< 1 minut czytania Śliwki kocham miłością wierną od wielu lat. Tak naprawdę, to odkąd pamiętam. Gdy przychodzi na nie sezon chciałabym żywić się tylko nimi, ale chciałabym też