„Naturalna kuchnia wegetariańska cz. 2” Carolin Mueller-Pawlak

Ostatnia aktualizacja: 7 lipca, 2012

„Naturalna kuchnia wegetariańska cz. 2” Carolin Mueller-Pawlak

Kontynuacja przepisów wegetariańskich opracowanych na bazie naturalnych składników, nie zawierających cholesterolu. Tym razem przepisy zostały zebrane z kuchni z różnych krajów świata i zmodyfikowane w zdrowy sposób. Z pewnością każdy znajdzie coś dla siebie! Spróbuj smażonych kiełków soczewicy, chińskiego warzywniaka, północno-afrykańskiej zupy ziemniaczanej, kotletów izraelskich, buritos, chińskiej surówki z kapusty.

Autor: Carolin Mueller-Pawlak
Wydawca: Fundacja „Źródła Życia”
Ilość stron: 136
Format: 15 x 21 cm
Oprawa miękka; spiralna

„Naturalna kuchnia wegetariańska cz. 2” Carolin Mueller-Pawlak

Kontynuacja przepisów wegetariańskich opracowanych na bazie naturalnych składników, nie zawierających cholesterolu. Tym razem przepisy zostały zebrane z kuchni z różnych...

Składniki

Sposób przyrządzenia

Podobne artykuły