„Trawa Przeniczna – Na Zdrowie” – Ann Wigmore

Ostatnia aktualizacja: 7 lipca, 2012

„Trawa Przeniczna – Na Zdrowie” – Ann Wigmore

Trawa pszeniczna jest jednym z najszerzej wykorzystywanych naturalnych produktów spożywczych – a jej popularność ciągle wzrasta. Bogata w naturalne witaminy, chlorofil i enzymy, które odżywiają komórki organizmu i pomagają w pozbyciu się zawartych w nich substancji toksycznych, stanowi doskonały produkt dla wszystkich osób starających się prowadzić zdrowy styl życia. W książce Trawa pszeniczna – na zdrowie specjalistka od żywienia Ann Wigmore wyjaśnia wszystko, co trzeba wiedzieć o hodowaniu i spożywaniu trawy pszenicznej oraz o czerpaniu z niej wielu korzyści.

Dzięki wzbogaceniu diety o trawę pszeniczną możemy:

  • oczyścić swoją skórę i ciało
  • zyskać energię i siłę
  • zwiększyć metabolizm
  • pozyskać witaminy i minerały niezbędne do optymalnego zdrowia
  • wspomóc leczenie różnych dolegliwości i chorób.

Niniejszy przewodnik zawiera także informacje dotyczące tego, jak należy hodować trawę pszeniczną, oraz łatwe przepisy zawierające wskazówki, jak przyrządzić wyśmienity sok z trawy pszenicznej. Trawa pszeniczna – na zdrowie – zaufane i popularne źródło autorstwa pionierki naturalnego zdrowia – daje czytelnikom wszelkie potrzebne informacje dotyczące trawy pszenicznej i płynących z niej korzyści.

Autor: Ann Wigmore
Wydawca: Fundacja „Źródła Życia”
Ilość stron: 144
Format: 16 x 23 cm
Oprawa miękka: miękka

http://sklep.fzz.pl/265,trawa-pszeniczna-na-zdrowie.html

„Trawa Przeniczna – Na Zdrowie” – Ann Wigmore

Trawa pszeniczna jest jednym z najszerzej wykorzystywanych naturalnych produktów spożywczych – a jej popularność ciągle wzrasta. Bogata w naturalne witaminy,...

Składniki

Sposób przyrządzenia

Podobne artykuły